Δήμαρχος Τανάγρας: Μένουμε σπίτι μας-Προστατεύουμε τον εαυτό μας, τα παιδιά μας, τους παππούδες μας

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ TANAΓΡΑΣ 

Προστατεύουμε τον εαυτό μας, προστατεύουμε τα παιδιά μας, προστατεύουμε τους παππούδες και τις γιαγιάδες. Προστατευόμαστε και προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας. Μένουμε σπίτι μας!

Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες,

Γνωρίζοντας πόσο δύσκολες στιγμές περνάμε όλοι μας με τα μέτρα που έχουν επιβληθεί σχετικά με την πανδημία για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, θέλω ανθρώπινα αυτή τη στιγμή να σας δηλώσω ότι είμαι δίπλα σας κι εργάζομαι καθημερινά, προκειμένου να υπάρξουν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις για να αποτρέψουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού στο Δήμο μας.

Ως Δήμος, γνωρίζετε ότι πήραμε και συνεχίζουμε να παίρνουμε όλα εκείνα τα προληπτικά μέτρα σχετικά με την απολύμανση αλλά και την απαγόρευση λειτουργίας των δημοσίων χώρων του Δήμου μας καθώς και όλων των δραστηριοτήτων μας.

Θέλω μέσα από αυτό το μήνυμα μου να ζητήσω τη συνεργασία όλων σας σε όλα τα επίπεδα και να σας καλέσω αυτές τις δύσκολες στιγμές που δοκιμάζεται η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη στο συνάνθρωπό μας να ενώσουμε τα χέρια και τις ψυχές μας νοερά, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων του ΕΟΔΥ και της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, για να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία με τις λιγότερες απώλειες.

Στο χέρι μας είναι να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού, αρκεί να λειτουργήσουμε υπεύθυνα.

Ο καθένας μας ξεχωριστά κι όλοι μαζί ενωμένοι ας δώσουμε τη μεγάλη αυτή μάχη και θα βγούμε νικητές. Εύχομαι σύντομα όλοι μας, υγιείς, να επανέλθουμε στους κανονικούς ρυθμούς και να ξαναβρεθούμε σε εκδηλώσεις και δράσεις του Δήμου μας.

Σας νοιάζομαι και είμαι κοντά σας!

Ο Δήμαρχος

Βασίλης Περγάλιας

Σχετικά